Bubblz Logo
Ondersteuning voor Bubblz

Problemen met aanmelden oplossen

Bubblz ondersteunt meerdere aanmeldmethoden, waaronder e-mail, Google en Apple. Voor een naadloze ervaring is het belangrijk dat je dezelfde methode gebruikt als toen je je voor het eerst aanmeldde. Deze handleiding helpt je bij het oplossen van veelvoorkomende aanmeldproblemen.

Algemene aanmeldingsmethoden

E-mail:

• Meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord waarmee je je hebt geregistreerd.

Google:

• Log in met het Google-account dat gekoppeld is aan je Bubblz-account door op de Google sign-in knop te tikken.

Apple:

• Meld je aan met je Apple ID. Als je de functie "Verberg mijn e-mail" hebt gebruikt, beheert Apple de alias e-mail voor je.

Stappen voor probleemoplossing

De juiste aanmeldingsmethode gebruiken:

• E-mail:
    • Voer je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in.
    • Als je je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de optie "Wachtwoord vergeten" om het opnieuw in te stellen.
  • Google:
    • Zorg ervoor dat je bent aangemeld met het juiste Google-account op je apparaat.
    • Tik op de aanmeldknop van Google en selecteer het juiste Google-account.
  • Apple:
    • Tik op de Apple aanmeldknop. Apple herkent of je je iCloud ID of een alias-e-mail hebt gebruikt via de functie "Mijn e-mail verbergen".
    • Gebruik Face ID, Touch ID of je Apple ID-wachtwoord als daarom wordt gevraagd.

Wachtwoord opnieuw instellen:

• E-mailmethode:
    • Klik op "Wachtwoord vergeten" en volg de instructies om een resetlink te ontvangen.

Controleren op rekeningvergrendeling:

• Als je meerdere mislukte pogingen hebt gedaan, is je account misschien tijdelijk vergrendeld. Wacht een paar minuten voordat je het opnieuw probeert of neem contact op met de klantenservice voor hulp.

Een nieuwe aanmeldmethode toevoegen

Als je een andere aanmeldmethode wilt toevoegen aan je account:

1. Meld je opnieuw aan met hetzelfde e-mailadres, maar op een andere manier (bijvoorbeeld als je oorspronkelijk Google gebruikte, meld je dan opnieuw aan met e-mail of Apple).
  2. Hiermee koppel je de nieuwe methode aan je bestaande account, zodat je je met elke gekoppelde methode kunt aanmelden.

Toegang tot je account herstellen

Als je je niet kunt aanmelden, volg dan deze stappen:

1. Zorg ervoor dat je de oorspronkelijke aanmeldingsmethode gebruikt.
  2. Als je het wachtwoord van je e-mail bent vergeten, gebruik dan de optie voor wachtwoordherstel.
  3. Controleer voor Apple aanmelding of je de juiste Apple ID of alias gebruikt.

Oplossingen op basis van scenario's

Scenario 1: Ik heb me aangemeld bij Google en probeer me aan te melden met e-mail:

• Meld je aan met de Google-knop.

Scenario 2: Aangemeld bij Apple, "Verberg mijn e-mail" gebruikt:

• Apple beheert de alias. Gebruik gewoon de aanmeldknop van Apple.

Scenario 3: Aangemeld met e-mail, probeer je aan te melden met Google:

• Tenzij je Google hebt gekoppeld door je er opnieuw bij aan te melden, blijf dan bij e-mail.

Extra hulp krijgen

Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Geef details zoals:

• De aanmeldingsmethode die je probeert te gebruiken
  • Het e-mailadres dat volgens jou is gekoppeld aan je account
  • Foutmeldingen die je hebt ontvangen
  • Een korte beschrijving van de kwestie

Ons supportteam is er om je te helpen snel weer toegang te krijgen tot je account.

Heb je nog vragen?

Probeer Bubblz gratis

Met Bubblz is vloeiend worden geen klus — het is een praatje!

Dump het traditionele en stap in de toekomst van taaloefeningen. Probeer Bubblz vandaag nog gratis en ervaar taalleren als nooit tevoren.
Bubblz™ is een aangevraagd handelsmerk van Surf City Apps LLC in de Verenigde Staten, de Europese Unie, Japan en Korea.